Sähköurakointi kaikkiin kohteisiin vankalla ammattitaidolla

Palvelemme yrityksiä, rakennus- ja huoltoliikkeitä sekä julkishalintoa vuosikymmenien kokemuksella kaikkiin sähköistykseen liittyvissä asioissa.

Laatu-Sähkö Ammattilaisille

Yrityksen kaikki sähköistysratkaisut samasta paikasta

Olipa kyseessä uusien toimitilojen käyttöönotto, olemassa olevan liiketilan uudistus tai valmiiksi suunniteltujen tuotekohtaisten esittelytilojen toteutus, ammattitaitoinen ja alueen kiinteistöt tunteva henkilöstömme auttaa yritystäsi löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Palvelemme aina sovitussa aikataulussa ja suunnitelmien mukaisesti. Laaja yhteistyöverkostomme varmistaa sujuvan projektitoimituksen. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös valaistuksen, sähköasennusten ja KNX-kiinteistöautomaatioon liittyvien järjestelmien ja laitteistojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.

Varma kumppani sähköasennuksiin ja tarvikehankintoihin

Palvelemme taloyhtiöitä, huoltoliikkeitä, rakennusliikkeitä ja suunnittelutoimistoja vuosikymmenien kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Saat työmaallesi ammattitaitoisen asentajan tai halutessasi koko kohteen sähköurakoinnin. Kokeneet asentajamme tuntevat Lappeenrannan seudun kiinteistöt ja ovat tottuneet tekemään laadukkaita sähköasennuksia haastaviinkin kohteisiin. Luotettavana kumppanina huolehdimme vastuualueestamme kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti alusta loppuun saakka.

Kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua julkisiin kohteisiin

Meillä on vuosikymmenten kokemus julkisten saneerauskohteiden ja uudisrakennusten sähkösuunnittelusta ja urakoinnista. Tunnemme laaja-alaisesti toiminta-alueemme ja sen kiinteistöt. Toteutamme talotekniikkaa kokonaisuutena tai osa-alueittain aina kaapeloinnista valaistukseen ja kiinteistöautomaatioon. Kysy myös energiansäästöön tähtäävistä sähköistysratkaisuista.

Tutustu toteuttamiimme projekteihin referensseissä tai varaa aika asiantuntijalle.


REFERENSSEJÄ

Saneerauskohteet

As Oy Kimpisentorni

As Oy Kimpisentorni

Laatu-Sähkö suoritti vuonna 2010 linjasaneerauksen yhteistyössä eri rakennusalan ammattilaisten kanssa. Yksityiselle asunto-osakeyhtiölle urakoitiin kiinteistön perusinfrastruktuuri täyttämään tämän päivän tarpeet. Laatu-Sähkö asensi kohteeseen sähköistyksen, kiinteistön tietoliikenneverkot keskuksineen ja verkostoineen sisältäen myös nykyaikaisen valokuituverkoston.

Eksoten tilat

Eksoten tilat

Laatu-Sähkö toteutti Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirille, Eksotelle, kesällä 2012 nopealla aikataululla toimitilojen uudistuksen Ratakadulla yhteistyössä muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haastava tilanmuutosurakka sisälsi perussähköistyksen lisäksi myös yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavien erikoisjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen.
 

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n Palvelutalo

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n Palvelutalo

Laatu-Sähkö on toteuttanut Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n useisiin kohteisiin tuntisopimustöiden lisäksi sähkötöitä, heikkovirtatöitä sekä erilaisia järjestelmiä. Juurakkokadulla kolme erillistä kerrostaloa saneerattiin yhdeksi palvelutaloksi.

Hotelli Scandic Patria

Hotelli Scandic Patria

Lappeenrannan Scandic Patria -hotellissa toteutettiin vuonna 2008 kattava peruskorjaus, jossa hotelli ja sen ravintolat uusittiin kokonaisuudessaan nykyisten laatuvaatimusten tasolle. Laatu-Sähkö toteutti kohteen kaikki sähköasennukset sekä yleisissä tiloissa että hotellin huoneissa.

Uudiskohteet - asuin- ja liikerakennukset

Laatu-Sähkö Huhtiniemi

Huhtiniemen kerrostalokokonaisuus

Asunto Oy Lappeenrannan Saimaanhelmi, Saimaansäde ja Saimaanvälke on rakennettu vuosina 2006-2009 Lappeenrannan Huhtiniemeen. Laatu-Sähkö toteutti kaikkiin asuntoihin sähköasennukset, joissa on panostettu korkeaan laatuun ja tasokkaaseen suunnitteluun.

Maakuntagalleria

Maakuntagalleria

Galleria-korttelin muodostavat kauppakeskus sekä Maakuntagalleriaksi nimetty toimistotalo ja asuinkerrostalo, joka on Lappeenrannan yksi mittavimmista paikallisista rakennushankkeista. Laatu-Sähkö toteutti kohteen sähköistyksen ja valaistuksen kokonaisuuden.

Julkishallinto

Lappeenranta-sali

Lappeenranta-sali

Laatu-Sähkö oli mukana toteuttamassa Lappeenranta-salin valaistuksen mittavaa saneerausta. Tämä lisäksi Laatu-Sähkö suunnitteli ja toteutti samassa yhteydessä yhteistyössä salin käyttöhenkilökunnan kanssa valaistuksen ohjauksen palvelemaan aiempaa paremmin Lappeenranta-salin käyttäjiä esityksissä ja näytöksissä.

Valtuustosali

Valtuustosali

Laatu-Sähkö toteutti Lappeenrannan kaupungin valtuustosalin peruskorjaukseen kuuluneet sähköasennukset sekä järjestelmien ja laitteistojen asennuksen.
 
 
 
 

Yritysprojektit

Paroc neuvotteluhuone

Paroc neuvotteluhuone

Lappeenrannan Ihalaisten tehdasalueella sijaitsevaan Parocin konttoriin Laatu-Sähkö toteutti vuonna 2012 neuvotteluhuoneen esitystekniikan uusimisen. Esitystekniikka suunniteltiin yrityksen päivittäiseen käyttöön liittyvät tarpeet huomioon ottaen, ja se integroitiin siististi rakenteisiin.

Mainostoimisto Mediakolmio

Mainostoimisto Mediakolmio

Laatu-Sähkö suunnitteli ja toteutti Mediakolmiolle tavoitteiden mukaisen valaistuksen. Projektin tuloksena syntyi tyylikäs, korkealaatuinen ja toimiva valaistus, joka välittää mielikuvaa modernista ja luovasta yrityksestä.

 
 

Pientalokohteet

Yksityisasunto Impivaara

Yksityisasunto Impivaara

Lappeenrannan Skinnarilassa sijaitseva museoviraston suojelema kohde, Impivaara on nykyisin yksityisessä omistuksessa. Remonttia toteutetaan vanhaa kunnioittaen ja Laatu-Sähkö toteuttaa kohteeseen sähköasennukset, valaistuksen sekä knx-taloautomaatiojärjestelmän.

 

Yksityisasunto Rakuunamäellä

Yksityisasunto Rakuunamäellä

Lappeenrannan Rakuunamäellä sijaitsevaa yksityisasuntoa on remontoitu vanhaa ulkosivua kunnioittaen. Sisätiloihin Laatu-Sähkö on toteuttanut laadukkaan modernit valaistusjärjestelmät, knx-taloautomaatiojärjestelmän sekä sähköasennukset rakennuksen arvoa kunnioittaen.

Vapaa-ajan asuntokohde

Laatu-Sähkö Kirjanpainajain mökki

Kirjanpainajain mökki

Lappeenrannan Kirjatyön yhdistyksen loma-asuntoon Laatu-Sähkö toteutti kattavan aurinkovoimajärjestelmän.