Sähkösuunnittelu ja -urakointi vahvalla ammattitaidolla

Saat meiltä kaikki sähköistyksen palvelut sähkösuunnittelusta sähköurakointiin sekä sähköasennuksiin kaikkiin rakennus- ja remonttikohteisiin.

Laatu-Sähkö Sähkösuunnittelu ja urakointi

Suunnittelemme ja toteutamme, urakoimme ja asennamme sähköistyksen valmiiden suunnitelmien pohjalta, täsmällisesti ja sovitussa aikataulussa. Palvelemme kuluttajia sekä yrityksiä ja julkishallintoa vuosien kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla.

Säilytämme sähkösuunnitelmat arkistossamme, jolloin tarpeittesi muuttuessa sähköistyksen kehittäminen on sujuvampaa. Kattavat tiedot sähköistyksestä ovat myös huomattava etu myyntitilanteessa. Perinteisen sähköistyksen lisäksi toteutamme myös taloautomaatiota.

Saat meiltä myös nopeasti ja luotettavasti erilaisten antennijärjestelmien asennustyöt sekä puhelin- ja laajakaistakaapeloinnit. Lisäksi palveluihimme kuuluu olennaisesti asentamiemme järjestelmien nopeat ja luotettavat korjaus- ja huoltotoimenpiteet.

Asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi parhaat mahdolliset ratkaisut.

Tarjoamme sähköistyksen suunnittelu- ja urakointipalvelut kaikkiin kohteisiin Lappeenrannan talousalueella. Lue sähköurakointipalveluistamme yrityksille, rakennus- ja huoltoliikkeille sekä julkishallinnolle.

Jätä soittopyyntö, soitamme takaisin

Please leave this field empty.


Kysymyksiä? Jätä viesti, me palaamme asiaan.

Please leave this field empty.Ratkaisujamme

Meiltä saat myös kaikki lisävarustelut remontti- ja rekennuskohteisiin: valaistussuunnittelun, taloautomaation, yksittäiset kiukaat tai saunapaketit sekä aurinkoenergialaitteet.

Laatu-Sähkö taloautomaatio

Taloautomaatio

Olemme toteuttaneet kymmeniä taloautomaatioprojekteja kuluttajille, yrityksille sekä julkishallinnolle.

Laatu-Sähkö - Aurinkovoima

Aurinkovoima

Aurinkoenergialaitteiden avulla tuotat itse ympäristöystävällistä lämpöä ja sähköä sekä säästät energiakustannuksissa.

Laatu-Sähko Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Saat meiltä valaistussunnittelun ja -toteutukset niin sisä- kuin ulkotiloihin.